29weeks

belom mencari barang bby. sesungguhnya blurr nk beli ape..

8 Balas

Samalah dengan saya. Blur nak beli apa. Tapi saya try google je. Alhamdulillah byk blog yg share. Mostly sy follow yg mana berkaitan dgn hospital bag & checklist newborn. Insyaallah tkde masalah. Siap ada checklist yg printable lagi. Blh je follow mana². Happy hunting! ✌️

😂😂 sabar ye sis.. diorg ni tkleh reply elok2 gamaknya.. 29w tu patut dh ready brg ke hosp tu.. barang basic mcm set baju baby, pampers, napkin, towel, baby oil.. set mandian.. yg lain beli ikot kemampuan n kalau rasa perlu beli la..

Beli brng yg perlu jerk dlu sis.. Cam baju baby.. Barut.. Minyak.. Pampers.. Brng2 pantang.. Uat check list sis.. Supaya x over bajet..

Saya 27weeks pun sama sis . Blur lagi nak beli apa 😂 kena buat checklist sis senang nak tanda

Sokay.. Saya pon tak beli lagi ni😆 31 week. Huhu malas je rasa sekarang

Sy 28w..shopping online je..sesungguhnya lgi murah dan x meletihkan😂

Try google sis bnyak leh tau 😉

Sis tak reti Google ke? Nak kena ajar?