Barang baby shopee

Mommy semua beli barang bby kt shopee barang ape erk.Share sikit sis , nk cari juga

16 Balas

Beli barut, kain bedung, soft toys, tuam baby, minyak telon, nasal suction, nappy cream, breastfeed cover, breast milk pump, beg susu vcool, beg baby ke hospital merangkap buat ke babysitter nnt, set pantang, bengkung n batu tungku utk ibu dkt shopee. Baju baby beli kat aeon setiap first week ada diskaun utk mum's club card (free je apply). Husband beli botol susu baby avent, pampers n bottle warmer dkt shopee.

Botol susu, puting.. Mostly barang untuk breastfeeding.. Kalau baju untuk baby tu sis better beli dekat mall sbb takut quality or material kain dia x sesuai dengan kulit baby

Baju, seluar, selimut, botol susu, booties, swaddle, pendek kata, almost all.. sbb hrga jauh murah dri luar.. sy start beli time 20w.. skrg dh 33w, almost semua complete

Beli baju, kain bedung, mittens and mcm2 lg la.. lg snang beli online, xpyh kluar jln nk plih2 lg jimat msa & tnaga.. lgpn beli online lg murah

Dari baju baby sampai la bbycot & carseat dia. Semua shopee. Sis kena pandai cari & kena usha review dulu baru decide nak beli ke tak.

Hmpir 90% barang baby beli dekat shopee..senang.. X letih.. Hahahha.. Alhmdulillah semua yang smpai okay.. Lg 10% cri dekat kdai.. Hahhah

Sy beli katil , beli tilam, tab mandi bby, kain2 lampin, shopee lebih murah berbanding beli luar ni..Baju jee sy beli depan mata,hehe

4y ago

Ok yunk 😘

Byk lebih kepada beli baju je la.. Baju2 baby pun bole tahan cantik.. Hrga pun murah2.. Bole kata, tiap2 bulan msti beli..

Boleh try tgk kat sini. Dia jual harga wholesale. Saya beli banyak kat sini. https://shopee.com.my/calvink13?smtt=0.0.9

saya beli barut n tngku bby 10helai RM20..brut yg bcorak2 tu klau bli kat kdai shelai pn dh bpe