Spotting and infection

Hye... Sy pregnant 8 weeks, beberapa hari ni ade spotting... Dah scan dkt doctor, doctor kate ade infection n masih ade spot bleeding... Ada infection dalam rahim... Baby pulak xbesar ikt usia yg sepatutnya... Doctor ckp baby 50/50 je dlm tu... Dia bg ubat and suruh dtg semula after 2 weeks utk recheck... Spotting memang akn ade on off depends pd keadaan, kalau travel jauh ckt or jln byk... Ade ke mummy² kat sini pernah experience mcm ni... Apa yg mummy² buat or mkn or amalkan utk jg baby? Atau should i expect the lost?? Ttc 3 thn, first pregnancy... Sy sgt sedih n down...

6 Balas

Ikut nsihat doc sis.. Bnykkn bed rest dan mkn vit2 yg doc bg tu.. Bnykkn brdoa dan yakin ye sis.. Kuatkn sngt moga smua baikw aje tu

5y ago

InshaAllah.. Tq sis