Spotting 14 weeks

Hi, nak tanya sy pregnant 14 weeks . Sometimes ada spotting blood (merah terang) tapi sikit je masuk ni dah 3 kali spotting. Adakah normal ya? Sbb dah refer doctor. Doctor cakap mungkin infection keputihan. Ada sesiapa yang pernah alami perkara yg sama? 😣#firstbaby #bantusharing

1 Balas

try jumpa doctor yg lain sis. takut pulak apa2 jadi nanti. sy spotting coklat 2w pn doctor tmbh lg ubat kuat rahim. sbb doctor kata tkut gugur since ni still early pregnancy.. hope yg baik2 utk sis dan baby

2y ago

sy misscarriage dah awak.. ni mc seminggu. mujur complete misscarriage xpayah d&c.. hope sgt ada rezeki lg masa terdekat