Bleeding / Spotting

Hi mommies..saya first pregnancy, now dh masuk 9weeks & ada bleeding..tp bleeding tu mcm spotting tu je..tak banyak pun..saya dah refer to klinik & doctor scan baby still ada heart beat lagi..doctor bagi ubat utk kuatkan rahim..then mlm smlm ada lg spotting lagi..should i go to the hospital or just refer dekat doctor klinik yg i pegi tu je?please help..and ada tak yg penah experience mcm ni jugak??risau🥹

2 Balas

Mase 8week pun sy ad bleeding mcm ketul sikit , terus p klinik n baby oky heartbeat pun okay. Doc bg ubat kuat rahim yg malam tu jugak kena makan 4 biji skaligus n so on baru mkn bila perlu. Alhamdulillah dh 11week takde lg dah bleeding atau coklat spotting tu . Prgi la refer klinik balik kalau msih ad . Bhya

kalau banyak, berterusan & sakit perut better pegi klinik ya. jgn buat kerja2 berat, jgn terlalu lasak. banyakkan rehat