Spotting and infection

Hye... Sy pregnant 8 weeks, beberapa hari ni ade spotting... Dah scan dkt doctor, doctor kate ade infection n masih ade spot bleeding... Ada infection dalam rahim... Baby pulak xbesar ikt usia yg sepatutnya... Doctor ckp baby 50/50 je dlm tu... Dia bg ubat and suruh dtg semula after 2 weeks utk recheck... Spotting memang akn ade on off depends pd keadaan, kalau travel jauh ckt or jln byk... Ade ke mummy² kat sini pernah experience mcm ni... Apa yg mummy² buat or mkn or amalkan utk jg baby? Atau should i expect the lost?? Ttc 3 thn, first pregnancy... Sy sgt sedih n down...

6 Balas

dc bg ubat apa ??. . sabar yaa sis. . jgn sedih2. . saya pon macam sis. . ada spotting coklat . .tapi masa scan jntung baby still ok. . kita doa baik2 supaya kandungan kita selamat😘

5y ago

Spotting kire btl2 spotting.. Bile lap dgn tisu or kapas br nmpk... Kdg2 xlekat pun dkt pantyliner... InshaAllah