kulit baby sedikit gelap ade tak losyen,sabun baby yg boleh mommy suggest

Hye mummy semua Anak sy sedikit gelap.. Tp itu tidakla masalah Besar bagi sy yg penting sentiasa sihat walafiat..cuma sbg ibu teringin Juga nak nmpk cerah sikit pun jdikla..ehehe..nak2 bby girl😍tq mommy semua😘😘

kulit baby sedikit gelap ade tak losyen,sabun baby yg boleh mommy suggest
34 Balas

Baby kecik lagi la. Tak perlu lotion pemutih segala. Biar la gelap sikit comel dia tak kurang pun. Baik gelap dari kulit sensitive naik macam2, yang tu memang patut cari krim or lotion (atas nasihat doctor) Ubah la mentality kalau putih je cantik. Nanti anak membesar jadi insecure tak kesian ke