kulit baby berubah

hye.. baby sy hari ke 22 hari.. masa 4 hari lahir dalam ward sbb kuning baby merah putih je, kluar je dr wad hitam merah kulit dia.. sampai skrang cerah sikit tp masih nampak gelap, hbis pantang kulit baby akan berubah lg ke? by the way janji anak sy sihat walafiat.. alhamdulillh

1 Balas

Iyaa , putih naty tu .. mcm anak sulung sy masa lahir putih .. dlm pantang gelap .. habis pntang gebu gebas kulit .. Alhamdulillah sampai dah 7 tahun ni cerah orgnye ..