Kulit Gelap

Nak tanya momy semua.. Sy pakai tudung cerah or gelap muka still nampak gelap. Lepas tu pakai lipstick yg cerah or gelap pun still nampak kusam n gelap. Tu normal ke untuk momy pregnant atau salah product cleanser?? ?

2 Balas

meh try MASK BOTANICAL MARY KAY Selalu muka kita kusam sebab sel kulit mati xdibuang seminggu sekali.. lagi2 bila kita mengandung horman kita berubah. produk mary kay selamat digunakan utk ibu mengandung https://wa.me/601151249894?text=naktrymarykay

Normal sis..saya pon mcm tu dlu