Bibir Hitam

Hi mommies Just nak tanya, normal ke bibir newborn baby gelap? Sehingga besar ke akan gelap? Kulit dia juga sedikit gelap dan kemerahan. *My 3 weeks baby girl

Bibir Hitam
2 Balas

Jgn risau BBY akan berubah...sy sdri blik pantang umh family...adik bongsu sy yg laki ckp knp ank sy itam😂😂😂.. padahal kulit sy cerah jek...sy ckp bapak dia itam😆😆..dah itam la dia..positif je la...sb Masa baru lahir haritu mmg kulit BBY putih melepak..lpas smggu sb jaundis hingga ke Hari ni..mmg kulit x nmpk pn cerah...x pe la..gelap ke, cerah ke..dia ttp ank sy😆😆... positif je la sis..sb ank ptama sy pn camtu lahir dia kulit gelap amait..pas 44 Hari tetibe kulit putih melepak🤣🤣

5y ago

Alhamdullilah...in syaa Allah.. x de ap2 tu... Be positive mommy..

Baby ni akn berubah dr semasa ke semasa. Jgn rsau n enjoy moment dgn baby k sbb baby ni cpt besar. Nnt rindu bau baby dah kena buat baby br pulak 🤣

5y ago

Itulah. Bukan. Saya risau kot bibir hitam ada effect apa apa ke. Tapi doc tak kata apa pun. Saya tak kisah hitam ke putih janji anak sihat