maaf sy firstmom.. masuk 9bulan ni kulit anak tiba2 jadi gelap

sy perasan sejak masuk sembilan bulan baby sy tukar kulit jadi gelap sbb sblum ni dia mmg jenis putih bukan tak boleh terima anak gelap ke cerah tapi terkejut sbb bukan bawa anak berpanas ke apa cuma sy panik je😅 sbb firstmom bila tengok anak sblum ni kulit cerah jadi gelap..ada ke yg prnh jadi mcm ni?#bantujawab #bantusharing #ingintahu #Sharing_dong_Bund #newmom

1 Balas

klu mak or ayah ada genetik, boleh jadi. mcm ank sy kecik2 kulit cerah, makin bsr makin tanned. ayahnya kulit tanned, sy fair skin.

1mo ago

iye betul.