First pregnant

hye mummy ! im 17weeks pregnant . but my tummy does't show up any difference. is it normal? when did you all notice your tummy become bigger? ?

31 Balas

😄😄😄depend dgn bentuk bdn seseorang jugak sis. ada org jenis xnampak perut.bila dh dekat2 due bru perut dia menonjol. ada org cepat nampak mcm saya sis. tp kebiasaan nya 1st pregnent mmg lmbt bru nampak sebab kulit perut masih fit.

sy pun x nmpk lg baby bump masa 6 bulan.... hehe... pas tue masuk bulan ke7 baru cepat pula mengembang.. skrg da masuk 8 bulan.. tggl bbrapa minggu lg nak beranak... 1st baby

Now dah 5 months and my baby bump is showing up a bit ! i'm so excited. Thank you semua mommy yg reply . 😍semoga smua mommy and bby sihat2 sahaja 😘

Normal... Saya time pregnant anak first and second tengah tunggu bukak jalan orang tegur ingat baru 6 bulan... Padahal bila bersalin anak 3.8kg and 3.34kg...

its normal, mommy..sy pun bila dah masuk 20++weeks baru nmpk..kdg2 tgk perot sendiri,tak nmpk pun makin mbesar..org keliling yg perasan..hehe..dont worry okay 😉

5y ago

sama la..perot org 1st pregnancy tak sama dgn org yg da byk kali pregnant..hehe..lg sedih bila org tanya kita dah start rasa bby kick ke belum..kita pun ckp la takde..kita mana la tau rasa bby kick tu camne..hehehe

my baby bump show up when I reach my 5 months😆.. and the end of the pregnancy, I do like carrying a basket ball. From flat tummy to super round belly.. haha

5y ago

amiin2.. i know u r excited and i also know how proud we r when we see the bump. hehehe.. take care mami😊😊..

samalah... dah 20weeks .. tapi kejap nampak macam nak meletup .. kejap kempis .. lagi2 bangun tido macam tak nampak apa .. 😅

5y ago

setuju! masa bgn tido, tgk perot mcm tak pregnant..risau dah..bila dah mkn, baru la nmpk bby bump tu..hahaha 😁

norml momie...my baby bump nmpk pn bila kndgn msk 6bulan... tu pn mcm prt buncit sj.. apa lg klau pkai bju bsr sikit lngsng x ktra hihi...

Depends. Macam saya petite 4 months preggy pun macam tak nampak apa. Chill je mommy n pray the baby is doing good in there.

me too. i perasan kalau makan byk dia besar..time lps membuang je xnmpk sgt dh baby bumps. skrng dh 20 weeks pun xbesar sgt..hohib