Doesn't Feel Like PREGNANT

I'm 10 weeks pregnant.. But my tummy looks like doesn't bulging a lot.. Especially when I lie on bed.. I feel like nothing also.. Is it normal? Just lately i felt a little cramp around my hip when i try to wake up after lie on bed.

17 Balas

10 weeks is still too early. Saya dh nak dekat 5 bulan pun orang xperasan sy pregnant. Perut sy xnampak besar sgt. Sy cuma nampak mcm buncit sikit je. Kwn2 yg x pregnant ckp mereka lg besar dari sy. Berat sy pun 46kg je walaupun nak masuk 5 bulan.

Cuba ambik buah prun atau buah yg sama besar dgn prun letak atas perut. Boleh tgk besar mana je buah tu. Tak pun ambik pembaris buat satu garisan 3cm, tgk besar mana jem. Tu la size janin anda.

Saya dah 6 bulan pon baru nampak perut, tu pon kecik. Orang ingat saya makin gemok, cuma saya dengan husb je dapat nampak perubahan size perut. Tapi baby besar je dekat dalam

Tu mmng normal..sy pun 4 month Bru Ada baby bump...Ada org cpt nmpak baby bump..Ada yg mau dkat 20week Bru bleh nmpk

Saya dah 31w4d pun org tak thu sya mgdung... Hihi.. Bila prgi klnk org tya brp bulan.. Bile jwp.. Org ckp erh btl ke??

10weeks is still early dear. Eat healthy diet. Then wait for another 3-4 month. Then i bet, it will be seen.

Its normal & too early , sis. Hopefully be patience & enjoy your pregnancy. Congrats !!

Yes it’s totally normal. I didn’t see a belly bump until 6 months. 😅

Its Too early just 10weeks it is normal if u cant see ur baby bump yet 😁

Normal sis.. Its still early for baby bump to show up.. Dont worry..