Siti Fatimah, Malaysia

Preggers

About Siti Fatimah

suntikan dexa

Baca mengenai orang yang berpengalaman kena suntikan dexa, mcm seram seja sakitnya.. mudah-mudahan baby dlm kandungan baik2 ja... aamiin... #32week
Yaa ada yg ckp sakit. Tp tahap toleransi org lain2. Hehehehe

mula kira gerakan bayi dalam kandungan

Hari ini pergi klinik jumpa dR n nurse, mulai esok dR soh start da kira gerakan bayi dalam kandungan.... #28minggu
yeay.. the best moment ever.. hehehe..

braxton hicks

Masuk minggu ke23 nie, perut balik-balik rasa mengeras nie.. Maw jalan pun macam pingu jadinya... mula2 risau juga kena2 lg 1st babg.. tp lepas da byk btanya org lama, ok da.. 😂
Baby sj nk bg mommy nervous. Hehehehe. Kdg rs je mcm nk beranak awal, tp dia keluar on time. 😂

sakit pinggul

semakin besar perut nie, semakin sakit pinggul saya.. kadang makin susah maw berdiri laju-laju.. tp itu waktu d rumah ja la terasa... kalau suda tgh jln d luar, x trasa sgt pula...😂
😂

lambat daftar buku pink

ada kah sini yang berpengalaman macam saya lambat daftar buku pink? Pengalaman pertama saya daftar lambat, naseb nurse n dR ok..
berapa weeks yang lambat tu ya? kalau 13 weeks should be okey lagi.

berat baby kamurang

pegi klinik scan baby 22 week pregnant, 400 gram.. & dR cakap mgkin baby girl.. im so excited.. 😍 1st baby
Uiyooo ok la tu hehe tc always 😋