I'm only 9 weeks but my tummy huge like 5 months pregnant 🫣..my current weight is 76kg height 163

Is it normal or something wrong with my tummy

2 Balas

saya rasa kita sama. sy ada masih Baby pouch/mommy belly. last beranak last year JAN2022. saya belum back on track diet n senaman. Tup tup terpregnant lg skrg. weight last 64. skrg dlm 65. perut sy menggeleber bekas pregnant kan, so baby bump pun Agak ketara dh skrg. bulat semacam. aduiiii stress jugak saya. Sy tinggi 158cm.

mungkin awak kuat makan kan? normal je.

6mo ago

ah ha..mmg kuat makan dr dulu🫣