8weeks 4day

hye,so this morning i went to clinic for a scan. But doctor said she only see the sac. There is no baby. She suggested to wait for two weeks before i scan again. Is it normal? sorry for bad english

299 Balas

Sama mcm sy.. Scan 6w x nampak apa2.. Hanya sac saja. Doctor d klinik dah suruh buat d&c (ye ye ja doktor tu..sesuka hati buat keputusan. Dah la mesin scan klinik tu mcm zaman batu lagi) Nasib baik refer d hospital..doktor d hosptal bagi tempoh seminggu lagi utk scan. Seminggu lepas tu dtg hosptal siap2 dah packing barang igt nak kena admit...nurse pun dah suruh siap2 nak d&c. Doktor scan, nampak heartbeat baby... Tuhan sja yg tau perasaan waktu tu.. Rasa mcm nak marah ja doktor klinik tu yg pandai2 suruh buat d&c melulu... Nasib baik x terus buat haritu.😣

2y ago

sis.. kalau yang tak nampak macam tu. ada apa2 simptom Tak. skit perut ke