8weeks 4day

hye,so this morning i went to clinic for a scan. But doctor said she only see the sac. There is no baby. She suggested to wait for two weeks before i scan again. Is it normal? sorry for bad english

299 Balas

Saya scan 6week1day nmpk kantung dan heart beat..siap bleh dgr bunyi heart beat..buat kt private o&g..scan dr perut je..kemudian sy terus buat buku pink di KK.. doc KK scan pn sama nmpk kantung dan heart beat..next esok scan utk 8 weeks pnya..harap semuanya ok dan baik2 shj.. sis mgkin next scan akn nmpk tu..sabar je fikir baik2 doa baik2 inshaallah dpt yg baik2..Allah ikut sangkaan hambanya..jgn stress jgn sedih2..rileks je..tgu next scan yaa 💓

3y ago

6weeks edy nmpk kantung & heart beat. Oh 8 weeks scan lagi?