8weeks 4day

hye,so this morning i went to clinic for a scan. But doctor said she only see the sac. There is no baby. She suggested to wait for two weeks before i scan again. Is it normal? sorry for bad english

299 Balas

same mcm saya..kalao ikut kan saya dah 7 weeks.. tp scan x nmpak pape lgsung.. sac pn xde.. hati ni mule risau sgt3.. dtg 2 minggu lagi scan ade sac je..doc ckp kandungan x jadi and die nk kuarkan surat ke pakar utk d&c.. i dan suami decide utk stay x nk buat pape.. doc kate ok.. nanti die turun sendri.. sepanjang 2 minggu tu saya berdoa pada Allah.. sbb saya dah tggu 2 tahun.. dtg cek klinik 2 minggu kemudian, Alhamdulillah dah nmpk semua 😁 sac and baby..siap bergerak lagi baby saya 🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰🥰🥰 now i'm 17 weeks dah..alhamdulillah

2y ago

aamiin sis, saya pun hari itu scan 8 weeks. tapi nampak kantung saja. diminta datang semula 2 minggu.