Harga scan

Hye mommy , bole saya tahu kalau check up first time untuk tau kandungan dah berapa minggu dan scan kandungan di klinik swasta . Harga untuk melakukan check up tu berapa ye lebih kurang ? Saya baru tahu positif dan ramai sarankan pergi check up ke klinik swasta terlebih dahulu untuk scan kandungan jika pergi ke swasta , doktor hanya akan bagitahu mingguan kandungan sahaja . Jadi saya bercadang untuk pergi ke swasta baru pergi ke klinik kerajaan untuk buat buku pink . Saya hanya mahu tahu berapa anggaran harga untuk pergi ke klinik swasta .

27 Balas

atas klinik , negeri sis semua tempat xsama kalau duks elangor , kl , n9, johor , kedah , kelantam ade klinik rm28 je scan Hai mntk tips sikit sebelom mnum air gula 😆 ade ape tips x supaya xsangkut https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟