scan dulu baru buat buku

nak tanye bole ke pergi klinik swasta dulu buat scan untuk check kandungan baru pergi kk untuk buat buku pink ? pening mikir ?

21 Balas

Better gitu. Sb most of the kk skrg dia akan mintak hardcopy scan tu masa nak bukak buku. Sy hari tu sebabkan hardcopy yg sy buat kat private hilang, diorang tanak bukak kan buku.

mgu lps sy pegi kk nk buat buku pink, nurse di kk mtk surat pengesahan pulak.doc swasta xd lak bg.nsb ada gambar scan tu

Boleh je.. Saya pun mcm tu.. Period xtentuu... Xtaw kndungn brapa weeks.. P scan swasta bru buat bku kat kk

Saya scan kat luar dulu....dah confirm ada baru g klinik buat buku....nurse pun x lah tanya byk sgt😅

Tgk tempat gak sis.. klu sy..KD.. takde doc n mesin scan, kne scan kat luar dulu. Klu ade bawak je.

Boleh. Tapi sy xbuat sbb tahu awl +ve ni kdg nmpk xnmpk je. Sy buat buku terus scan dkt kk msa 6w

Boleh je mana2. Sy pn pegi swasta dlu scan sbb masa tu baru 6weeks. Sy buka buku pink 10 weeks

bleh je nk scan dl.. xpn, bw upt test sis tu g buka buku, kk mmg akn scan gak utk confirmkan..

Boleh sahaja , sayaa excited terus scan kat swasta then baru pi klinik buat buku hihi

Boleh. Lagi bagus mcm tu sbb kat kk daddy tak dpt masuk n tengok baby bila doc scan