Check di klinik swasta

Assalammualaikum mummies semua. saya ingin bertanya sekiranya kandungan saya sudah berusia 16 minggu adakah terlambat saya untuk pergi check up? saya bercadang untuk pergi di klinik swasta sahaja. Tapi sebelum itu, saya ada pergi check up pertama kali untuk confirm kan saya hamil kemudian doc suruh saya dtng pada tarikh yg diberi tapi kerana kengkangan masa saya tidak pergi.

2 Balas

Ape klinik pun okay. Saya sume tibai. Gomen Saya pegi, private pun Saya pegi. Tp jgn skip. Kene la jaga baby dlm perut tuh. Sebok cmne pun, bayi Kene jaga. Sekian nasihat saya

pergi2 jgn tunggu lg.