Check up klinik swasta

Salam semua. Boleh saya tahu minggu ke berapa boleh buka buku pink and boleh ke buat check up di klinik swasta dan bukan di kk? Sebab kekangan masa, susah utk apply cuti hari biasa kalau check up di kk. Mohon pendapat semua ya. Terima kasih 😁

2 Balas

Saya dah buka harini. 8w3d. Sabtu haritu saya g private utk scan. Dah scan ok, ada heartbeat semua, baru saya yakin nak pergi kk ☺️ bawak je gambar scan tu ke kk jugak ye.

Wslm. Swasta terima je sis.Minggu ke 6-7 pn boleh. Kalau kita datang awal. Nanti dia bg next appointment pula bila..