Check Up klinik swasta bulanan

Boleh tak share berapa caj untuk check up swasta setiap bulan? Saya tak buat buku pink kkia hari tu

8 Balas

sy pun ingat nk g checkup swasta... sbb klau g klinik sy thu mmg akan bnyak temujanji sy kena. first buka buku pun dh kena 3,4 hri dtg klinik.. gaji suami pun bulan bukan hri. time hujan xblh kerja, nk g klinim xada kenderaan kena naik grab ke ..😇 kos pergi blik dh 12ringgit..

2y ago

ini harga untuk bulanan ke ? kalau pertama kali pergi hanya untuk check kandungan berapa week dan scan baby untuk sehari sahaja berapa ye ? sebab ada yang ckp kat sye rm 50 ke bawah sye pun nak tahu juga harga sebenar

Sy checkup kat Sunway, 1st time agak rm300 sbb ade blood test, lepas tu pon rm150-180 ade urine test, klau ade glucose test kena charge lain.. so average pon tiap bulan /- rm200 pon kena tgk pigi mane swasta checkup.. harga lain lain charged

Saya buka buku pink di klinik swasta. First visit rm170 (buku pink, urine, blood test, medicine, 2D scan, hb, consultation). Utk monthly if takada masalah apapa, below rm100. If nak scan / glucose add on harga lain. Roughly akan bawah rm200.

lain klinik lain caj diorang . awak boleh datang walk in klinik yg terdekat tanya kat kaunter tu nnt diorang explain . haritu saya pun mcmtu jugak pergi satu satu klinik nak banding kan harga dan jarak 😂

boleh cuba walk in/call klinik swasta yg awk berminat utk tanya harga. usually dorang tak kisah pun kita sekadar nk tny hrga je. sebb lain klinik, lain hrganya.

saya buka buku pink di klinik siti. first buka buku kena charge rm245 kalau tak silap. checkup bulanan kalau just amik darah and air kencing rm45

Rm40 jew scan biasa kat klinik swasta..klaw 2d,3d,4d @ 5d mhal sikit

80-250 per check up.

2y ago

Tq