Pertanyaan penting

Hye mommy ii semua , kita baru tahu kita mengandung then kita nak pergi ke klinik swasta untuk tahu tentang kandungan kita , apa yang harus kita cakap masa berjumpa dengan nurse sebelum nak berjumpa dengan doktor ? Nak kena cakap " saya mai sini untuk check kandungan saya atas sebab saya baru dapat tahu saya mengandung " cmtu ke ? Atau ada jawapan lain yang harus saya bagitau nurse ? Keluarga saya sarankan pergi ke klinik swasta dahulu untuk kenalpasti kandungan dah berapa lama dan dalam keadaan sehat atau tidak .

3 Balas

Hi. Boleh cakap nak buat confirmation pregnancy atau kalau sis tak sihat boleh cakap tak sihat nanti bila jumpa doc cakap kat doc period delay, dah try buat upt tapi tak yakin so nak double confirm betul ke pregnant.

just mentioned " nak confirmkan pregnancy" . tu je saya bgtau kat kaunter klinik ?

ckp nk confirmkn pregnancy