Buka Buku Mengandung Di Klinik Swasta

Ada sesiapa pernah ada pengalaman tak buka buku pink di klinik swasta? Just nak tahu sama tak cara check up macam di KK? Sebab saya tengah consider untuk buka buku di swasta since macam tak berbaloi untuk ambil cuti check up di KK (sebab check up KK waktu bekerja) . Kalau swasta boleh pergi waktu cuti atau waktu malam.

1 Balas

Maaf sis, saya takde pengalaman buka buku pink di klinik swasta. Maybe Ibu2 lain boleh share experience. Yang saya tahu, ramai yg bagi comment dalam soalan2 lepas yg hampir sama macam soalan sis. Jawapan, tak sama. Buku pink kk lebih details daripada buku pink klinik swasta. Apa2 pun, sis pilih je mana2 yg memudahkan sis 🤗👶🏻 Semoga sis dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻💕