Alahan bayi kembar

Hye ibu2 yg pregnant kembar, nak tanya normal tak korg takde morning sickness? Sebab org kata kembar lagi kuat alahan, tapi kalau 1 biasanya ada jugak tak kena morning sickness.. sebab tak rasa morning sickness pun pregnant twin ni..risauu dah la 1st pregnancy.
14 Replies
Mak sedara saya pregy twins x de alah.. Alhamdulillah.. Skrg twins dh 4 thun dh
emm... pelik tu sis... sy ni pregnant kembar skrg .. mcm2x alahan kena dr start awal pregnant... siap2x gatal2x satu bdn... lps tu jgn kata morning sickness, evening sickness ke... nite sickness ke da
..more
Semoga saya dan suami dikurniakan zuriat kembar. Tolong aminkan ibu ibu semua. Heee. Teringin nak kembar untuk yg no 4 ni. Family ada keturunan kembar, tapi sedara maralah. Pak sedara, dan sepupu. Ma
..more
VIP Member
wah kembar😍👍
Seronoknya mengandung kembar... Suami sy kembar berharap sgt sy mengandung kembar... Tp bukan rezeki sy... Sy yg 1 pon alahan teruk sampai kena tahan wad... Semoga dipermudahkan urusan semua mommy..
..more