Alahan bayi kembar

Hye ibu2 yg pregnant kembar, nak tanya normal tak korg takde morning sickness? Sebab org kata kembar lagi kuat alahan, tapi kalau 1 biasanya ada jugak tak kena morning sickness.. sebab tak rasa morning sickness pun pregnant twin ni..risauu dah la 1st pregnancy.

25 Balas

hai mommy. ! tahniah pregnant twins. sy pon first pregnancy twins boys. now dorg dh 4 thun. tp mse ni takde alah langsung. now pregnant almost 13 weeks pon twins jugak. tp mcm morning sickness xterok sgt pon. hehe. take care mommy!

4y ago

Sy pm first pregnant dpt twins tapi syg gugur seorang, Alhamdulillah skrg baby sy dh 7 bulan,. Pahtu sy nk tnye klau sy pregnant kali kedua adakah dpt twins jgk sbb ramai yg mcm tu, kak ipar sy pm kali keempat pregnant twins 3, pregnant yg sblum nie num 3 twins 2 shje,..