Alahan bayi kembar

Hye ibu2 yg pregnant kembar, nak tanya normal tak korg takde morning sickness? Sebab org kata kembar lagi kuat alahan, tapi kalau 1 biasanya ada jugak tak kena morning sickness.. sebab tak rasa morning sickness pun pregnant twin ni..risauu dah la 1st pregnancy.

25 Balas

Alhamdulillah sis...saya pun kembar..9w5d...samalah ...loya xde selera tu ada..tapi muntah alhamdulillah x de pulak..banding 3anak sy sebelum ni muntah teruk sampai admitted..

5y ago

Insyaa allah doa banyak...cuba google vanishing twin..banyak info. Sy KLinik Kesihatan tulis..twin pregnancy with vanishing twin