Alahan bayi kembar

Hye ibu2 yg pregnant kembar, nak tanya normal tak korg takde morning sickness? Sebab org kata kembar lagi kuat alahan, tapi kalau 1 biasanya ada jugak tak kena morning sickness.. sebab tak rasa morning sickness pun pregnant twin ni..risauu dah la 1st pregnancy.

25 Balas

hi sis.. sy pregnnat kembar.. br last week jumpa doc n dia tya sy ad alahan x.. sy ckp xde.. doc pom tkejut sb katanya biasanya hamil kembar ni alahan kuat.. tp Alhamdulillah sis klu kita xde alahan 😊