Morning Sickness

Ada bakal2 ibu yang sedang prrgnant tapi takde alahan? Sesungguhnya beruntungnya bakal2 ibu yang pregnant tapi tak mengalami morning sickness dan sebarang alahan. Sy sedang pregnant the 2nd 10w mabuk muntah loya hari2. Tapi kurang sikit berbanding anak 1st dulu lagi teruk mabuknya. How do you cope with morning sickness? Jeles kat orang pregnant takde morning sickness ?

1 Balas

Saya cuba makan buah2 yg masam mcm epal hijau,orange sunkist..tp doctor ade ckp,setiap 2 jam cuba mkn apa2 shj,tapi dlm kuantiti yg sikit..bg isi perut je..sbb byk angin..tp saya muntah keluar angin je,x keluar makanan pon..sgt terseksa rasanya 😣