Alahan bayi kembar

Hye ibu2 yg pregnant kembar, nak tanya normal tak korg takde morning sickness? Sebab org kata kembar lagi kuat alahan, tapi kalau 1 biasanya ada jugak tak kena morning sickness.. sebab tak rasa morning sickness pun pregnant twin ni..risauu dah la 1st pregnancy.

25 Balas

emm... pelik tu sis... sy ni pregnant kembar skrg .. mcm2x alahan kena dr start awal pregnant... siap2x gatal2x satu bdn... lps tu jgn kata morning sickness, evening sickness ke... nite sickness ke dah rasa..muntah jgn ckp ler... aduyai rasa nk terkoyak tekak bila nk muntah...🤭🤭tp alhamdulillah nk masuk 5 bln ni dah kurang dah alahan semua... sis untung takda alahan...impian semua wanita ketika pregnant... 🤩🤩🥰🥰🥰

4y ago

sama kita sis.. tmbh lg skrg da start tukar mkn vitamin zincofer lg kuat muntah..