pregnat twins

Hye ada x yg preggy twins...sy smlm ada bledding tu yg pergi scan tp mcm terkejut sbb doc ckp sy preggy twin...ada x yg preggy twin share satu uri?nerves la...sbb sy baru 6 weeks 6day....*xde history family twins*

pregnat twins
320 Balas

kisah kita sama laa..masa first scan tak tau kembar..kali ke 2 scan baru tau ada baby lagi hee..baby twin satu uri jgk..hari ni da 27 weeks..pernah gak bleeding sikit tp tak brpa ingt week ke brpa..tp alhamdulillah tak ada pape..ada yg kata normal mungkin sbb kita da lama tak period so tu yg ada bleeding sikit..