pregnat twins

Hye ada x yg preggy twins...sy smlm ada bledding tu yg pergi scan tp mcm terkejut sbb doc ckp sy preggy twin...ada x yg preggy twin share satu uri?nerves la...sbb sy baru 6 weeks 6day....*xde history family twins*

pregnat twins
320 Balas

Alhamdullilah congrats.. Saya pun tgh pregnant twins.. Now dah 33weeks.. Next week last checkup dekat hospital and doktor bg tarikh tuk bersalin.. Doakan saya ya.. Nervous sangat dah ni.. Masa 14 weeks penah bleeding tapi alhamdullilah tak effect baby..

5y ago

Alhamdullilah moga dipermudahkan urusan sis ya...