Baby kecik

Hii semua. Nak tanya siapa yang pernah ada pengalaman baby dalam kandungan kecik? Sebab saya checkup semalam scan, doktor cakap perut baby kecik.. Kene refer doktor pakar hosp. Ada sesiapa tahu tak apa sebab dia? Ataupun pernah ada pengalaman yang sama ke? Risau pulak rasa . ? btw saya 35 weeks

18 Balas

Saya pn sma dl. Kandungan kecik. Dr swasta kata kurang vitamin dlm badan. Jadi saya amalkn mkn spirulina baru bby ok 😄