Baby kecik

Hii semua. Nak tanya siapa yang pernah ada pengalaman baby dalam kandungan kecik? Sebab saya checkup semalam scan, doktor cakap perut baby kecik.. Kene refer doktor pakar hosp. Ada sesiapa tahu tak apa sebab dia? Ataupun pernah ada pengalaman yang sama ke? Risau pulak rasa . ? btw saya 35 weeks

18 Balas

Better check. Dia nk check organ dalaman baby tue whether it grow at normal way or not.

5y ago

Alhamdulillah

pengalamn sy, anak sulung lahir 37 minggu...berat 2.7kg :)

Sy pun sama. Bru check td skrg 34minggu bby 2.1kg 😖

4y ago

Saya scan masa 28 minggu babay 1.5 kg

Short form yg mana mnunjukan size perut bby??

5y ago

yg AC tuu kalau taksilap .

sy msa brsalin bby 1.9 kilo je..

5y ago

Waa . Kecik jugak sis tapi takbanyak beza pun dengan sayaa , saya bersalin baby 2.3

Samala saya skrg , doc kata baby kecik xsama dgn usia kandungan, sekarang sy 36mnggu3 hari , khamis lepas check berat baby still sama 1.5kg jaa .. emm btw badan sy kecik , emm hrp xda pape laa , khamis dpn g hospital lgi check , kalau sama jgk doc kata operate .😌

5y ago

Kenapa tak bersalin normal?

HhBBC. Vf

F