Baby kecik

Ibu2 pernah ada pengalaman kene refer hospital sebab baby kecil dr minggu sepatutnya? Sy ank no 2 ni tiba2 kena refer hosp pulak sebab masalah baby kecil.

2 Balas

Sy pon kene refer pakar sbb baby kecik dua minggu.. Bila Dr lain at kk scan tengok kepala je y kecik tangan and kaki semua normal.. Tengok lah 27hb nnty jumpa pakar mcm mana… Skrg sy mkn benda2 manis banyak.. Org ckp banyak mkn benda manis baby besar😅😅 Sy cuba jee

bape weeks sis..berat baby bape..