baby kecik

Nak tanya nak buat macam kalau baby kecik? Semalam g scan 32 minggu doktor cakap baby kecik kene refer doktor pakar...selalu doktor buat apa ya kalau baby kecik dan nak buat macam mana nak suruh baby besar...first time mengandung baby kecik ni...kakak dgn abang dia mengadung xada masalah kecik ni...mereka ok besar je..

2 Balas

Sy bby kecik tp tk kena jmpa pakar pun,kalau ikotkn sy skrng dh 35w6d tp doc scan bru 33w

4y ago

Bby kecik kena induce

klau baby kecik mcm sy hri tu,doc suh smpai 37weeks kena brsalin awal,induce.

4y ago

Xde apa la sis..baby saya semua kecil.lahir cukup bulan.anak 2.2 kg je.skrg pregnant anak ke 7.