klinik pakar

mummy mummy ade tak yg pernah kene refer ke hosp pakar O & G atas sebab baby kecik ? esok kene pegi . takut dan nangis dan semua perasaan ada . ?

8 Balas

Pernah. Sya kene refer pakar O&G sbb masa awal scan ada cyst. Risau ya amat masa tu dapat tau, tapi dokter cakap kemungkinan cyst biasa dan bukan ovarian cyst. Lepas tu saya ikhtiar berubat rawatan islam.Dan Alhamdulillah masa hari jumpa pakar dan buat ultrasound cyst dah tak da. Syukur sangat2 dah tak risau.. InsyaAllah sis,amalkan pemakanan yang sihat ya sis. Semoga segala urusan sis dipermudahkan.

Hai mamy2 sya skg preggy 22minggu tapi masih ada keputihan,gatal smpi x selesa masa preggy yg 1st x pla keputihan begini ada kh mamy2 yg sama mcm saya,dan ada petua kh utk menghilangkan keputihan itu...

5y ago

Perlu inform pada dokter, nanti dorang akan ambil sample dekat pintu rahim. Kalau tak kuman merbahaya dia akan bg ubat insert bawah, tapi kalau ada dia akan refer ke hospital sebab akan effect pada baby

jgn risau..saya pon baru alami. 2minggu lepas baby 2.3kg, 2nd follow up baby dah naik berat 3.1kg (37w5d). doc hanya scan and buat CTG saja.

Insyaaallah xde pape..doa same2..adik pregy xleh terlalu [email protected] tergngu..takot effect baby..Sian yg kat dlm tu..

kalau kena refer pakar n warded sbb pakar nak monitor jantung baby (kes baby kecik) lama tak kena warded?

skrg dah 36 week , tpi baby saiz 30 week . tu sbb doktor suruh refer pakar O & G , emm 😢

🙋‍♀️...tapi alhmdllh habis cek smue ok🥰

Sis dh brpa weeks.saya Masa 5 bulan dulu Pon baby kcik.tapi xde plak dok gtau apa2