Berat baby dalam kandungan

Haii.. Nak tanya sy pregnant 35 weeks.. Berat baby 2.1kg..doc cakap kecik sgt.. Kne refer doc pakar.. Sbb ukuran perut n kaki baby kcik

2 Balas

hai sis pertanyaan sis apa ye?sy ada pengalaman bby kecik dan dan mmg akan refer doc pakar.sllu nya bila dah cukup 36mggu doc akan masuk ubat utk paksa bersalin..ini pengalaman sy la.

11mo ago

1.95kg

Pengalaman saya 34 weeks 2.1kg, normal. Tapi itu saya la. Awak tunggu sahaja apa keputusan pakar nanti. Sementara tu ambil high protein diet untuk naikkan berat baby.

11mo ago

Sama-sama 😊Alhamdulillah dah sis. Berat baby 2.4kg. Saya bersalin 37 weeks.