Mommies Berkahwin Umur Berapa?

Hehehe...soalan yang Min paling suka! Mommies dekat sini kahwin umur berapa? Ada yang kawin muda seawal 19 tahun tak? Kalau ada angkat tangan, Min nak tengok!

Mommies Berkahwin Umur Berapa?
339 Balas

22tahun..1tahun 1bulan berkahwin lahir la anak sulung. Thn ne masuk 30 anak 4 da🤗

19 now 25 nak dapat 4th baby next month 🥰 Doakan semoga dipermudahkan ye 😉 TQ

kawin umur 29..penantian 2thn..alhamdulillah bru lepas selamat melahirkan baby 2021

kawen umo21, masuk Haqini dh 38w4d, semoga selamat urusan bersalin saya nt, aminn

Kawin unmur 14 Now umur 20 ank 4 5tahun boy Gugur boy 2tahun girl 5w+ due oct22

saya kawen umur 14 , sekarang dah 17 dah ad anak sorang n peknen hat no 2 pulak . 🤭

3y ago

Hampir sama saye pun brsalin 15 now 20 ank2 5 & 2tahun n pregnant 5w+.. Jum ws 0146044001

20🤣 inshaAllah tahun ni bulan 10 first baby doakan kandungan saya sihat🥰

kawin umur 31.. ujng 32 dpt tahu peknen.. inshaallah bulan 7 ni kami bertiga..

Kahwin umur 17. Pregnant umur 18..In Shaa Allah baby lahir masa umur 19❤😉

Kawin tahun ni umur 26tahun,. Alhamdulillah skrg tgh pregnant 2 bulan,.. 😊