Mommies Berkahwin Umur Berapa?

Hehehe...soalan yang Min paling suka! Mommies dekat sini kahwin umur berapa? Ada yang kawin muda seawal 19 tahun tak? Kalau ada angkat tangan, Min nak tengok!

Mommies Berkahwin Umur Berapa?
339 Balas

saya berkawin dari umur 16,dn perkawinan saya dah 3tahun lama nya tapi bru tahun ne dpt testpck positif tp masih samar..

kawin umur 20,21 dah ada anak now dh 8 week doakn sy semoga sy dan baby sihat dan dipermudahkan urusan bersalin nnti🥰

Xleh berlaki awal2…..sebab keluarga jenis pentingkan study & kerja dulu…..25 baru kawin….huhu ❤️🌹🤲🏻

kahwin umur 24.. lepas kahwin sekali je period lepas tu pregnant.. Alhamdulillah dah 33weeks.. doakn sy dan baby

baru kahwin bulan3, umur 27. dan sedang menunggu hari bby keluar (39w). doakan dipermudahkan segala urusan ya🤗

UMUR 16TAHUN DAH KAWIN 17TAHUN LAHIR ANAK PERTAMA UMUR 19PREGNANT ANAK NO 2 SEKARANG UMUR 20 TUNGGU DUE BULAN 7 NI 😂

2y ago

Sama umur kite 😁 saye due ank ke4 oct https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟

Bulan 11 tahun lepas berkahwin umur 29 thn,tahun ni bulan 1 disahkan pregnant alhamdulillah sekarang dah 4bln..

kawen umur 31 on 2020.. miscarriege 2 kali last year.. n now preggy lagi 5 weeks.. harap tahun ni ada harapan..

kawin umur 22 tahun ini , tahun depan 23 ,bulan april dpat firts baby☺ Alhamdulillah ..semoga sihat2 saja .

Kawen umur 24 tahun 2014 bulan 1, dapat anak sulung umur 24 jugak bulan 10/2014. Anak sulung lahir prem 35w.