Mommies Berkahwin Umur Berapa?

Hehehe...soalan yang Min paling suka! Mommies dekat sini kahwin umur berapa? Ada yang kawin muda seawal 19 tahun tak? Kalau ada angkat tangan, Min nak tengok!

Mommies Berkahwin Umur Berapa?
339 Balas

kahwin 27 tahun. skrg 28 tahun tgh pregnant 36 week. doakan urusan bsalin saya dipermudahkan. aaminnn ☺️

umur 26tahun dah kahwin tp suami dah ada anak 1 laki..n now i dah ada anak sulong perempuan baru 5 bln..hehe

Skrg umur 33thun ...first time DPT ank sulung umur 19thun 2007...kawin umur 18thn ..terlalu muda masa tu ...

Kawin umur 18, bersalin anak first umur 19. Sekarang umur 20 tengah pregnant. Next year 21 dapat second baby

kawin umur 20 gugur umur 21 pregnant semula umur 21 insyaAllah bulan 3 ni bersalin sbb skrg dah 34 minggu

umur 23 tahun kahwin, 24 dpt baby first.. sekarang 26 thn dan tgh tggu hari untuk baby 2nd lahir.. 🤭

alhamdulillah kwin mase genap umur 20 n sekarang tgh mngndung ank first ,rezeki dpt bunting pelamin😊

kawhin umur 22 tahun ni bulan 8. tahu tahu minggu lepas dah 11weeks pregnant. Syukur Alhamdulillah

Kahwin umo 21.. Umo 31 bru ade rezeki mngandung skrg dah 13 mggu.. Doa kn bby dab sy kuat ye. 😊😊

29 tahun... Setahun menanti zuriat.. Doakan kami dikurniakan rezeki zuriat ya.. Thanks mommies ❤