Mommies Berkahwin Umur Berapa?

Hehehe...soalan yang Min paling suka! Mommies dekat sini kahwin umur berapa? Ada yang kawin muda seawal 19 tahun tak? Kalau ada angkat tangan, Min nak tengok!

Mommies Berkahwin Umur Berapa?
339 Balas

kawin 25tahun 26tahun preg ank prtama 29 tahun preg ank kedua..palis2 jau2 blm prnh gugur sbb stiap bulan cek klu sedang pregnant slalu berjaga2

kawin umur 25 sekarang umur 32 7 tahun penantian cahaya mata InshaAllah tahun depan keluar lah baby ☺️.. mudah mudahan.. aamiin #37weeks

kahwin 2016 penantian selama 5 tahun lbh .. alhamdulillah rezeki tahun ni 2022(33)...bakal dapat baby first...mohon doa yer .bru 14 week..

kawin umur 28, lambat kawen sbb sambung study and malas nk pikir, last2 family carikan.. alhamdulillah sekrang kandungn baru 11 minggu.

nikah umur 21. masa tgh diploma. alhamdulillah pregnant frst bby umur 25. betul2 after hbis degree. Allah maha baik. sebaik2 perancang

kahwin umur 21 . pernah gugur sekali. alhamdulillah ni pregnant kali keduaa lps 4 bulan gugur . bru 17w . doakan bby sihat ye..

Kahwin umur 35, umur 35 1st son, umur 39 April 2021 2nd son, Apr 2022 In Shaa Allah 3 child, girl in the making.. Alhamdulillah

31thn.nikah n alhmdulillah terus bunting pelamin..skrg bby besar dah 8 bln 7 hari..makin byk.akal.terima kasih Allah❤️

kahwin umur 22, tak smpai 2bulan kahwin dah pregnant now 20week doa kan sya yer, smoga momy2 sehat dan slmat bersalin amin

Kawin umur 16 tahun🙈 𝑺𝒌𝒓𝒏𝒈 𝒅𝒉 24 𝒕𝒂𝒉𝒖𝒏 𝒎𝒂𝒔𝒖𝒌 5 𝒂𝒏𝒂𝒌🙈