Mommies Berkahwin Umur Berapa?

Hehehe...soalan yang Min paling suka! Mommies dekat sini kahwin umur berapa? Ada yang kawin muda seawal 19 tahun tak? Kalau ada angkat tangan, Min nak tengok!

Mommies Berkahwin Umur Berapa?
339 Balas

alhamdulillah kahwin umur 29 tahun (kahwin pada 8/11/2020) bunting pelamin n dh bersalin pun di usia 29 tahun baby lahir (16/8/2021). risau juga diusia lewat berkahwin kesuburan menurun.. tp alhamdulillah allah bg terus rezeki utk kami🤗🤗

24 tahun. Umur 31 1st pregnant.. 7 tahun jd pejuang garis dua. Genap ulang tahun perkahwinan ke 7 bru dpt tahu pregnant. Alhamdulillah syukur. Doakan kandungan sy selamat smpai tarikh bersalin pd June 2022 nnt.

saya kahwin umur yang sngt muda pregnant anak pertama pun umur yg sngt muda umur 17 Sy dh kahwin 😬 umur 18 dpt cahaya mata yang pertama alhamdulillah sekarang prgnt anak kedua umur 22 tahun Allah bagi rezeki kahwin muda 😊

Sy kawin umur 25, skrg preggy ank first umur 26. Tu pn ada misi ckp muda lg😂 ank first kot umur dh 26, hbis tu org lain yg sebaya ank dh 3,4 org tu dikira apa? 😂😂 apa2 pon, smoga ibu2 semua sihat2 je 😍

Kahwin umur 33. Lepas 3 bulan kahwin alhamdulillah lekat. Rezeki Allah. Saya doakan pada sesiapa yang belum memiliki zuriat, semoga Allah pernudahkan untuk memiliki zuriat. Usaha, doa & tawakal 🥰❤️🌹

masa kawin uamo 22 tahun pasangan pulak 23 tahun..3tahun kawin baru dpt ank pertama..skrg ni bru nk msuk yg ke2..bulan 4 thun dpn lahir yg ke2..dan bulan 4 jugak la genap 8thun perkhawinan kami berdua😊❤

nikah umur 17 tahun...umur 18 ada anak...jodoh x panjang dgn ex husband....then umur 21 nikah semula skng tengah mengandung anak no dua...heheh doa kan jodoh sy dgn suami kekal sampai syurga allah amin

23, dah 3tahun berkahwin. Anak first gugur, anak kedua luar rahim, anak ketiga gugur. Now tgh pregnant yg keempat kali, semoga rezeki saya kalini tepat untuk dptkan zuriat yg pertama🥰

saya nikah umur 14 tahun. 15 pregnant anak sulung. now anak sulung dah 10tahun. sekarang pregnant kandungan ke 4 . kalau ikutkan ke 5 sbb pernah gugur sekali masa no 3 . alhamdulillah

Kahwin umur 22..ada rezeki baby 2021😊😊Doa kn sya dan baby sihat².. Skng 36 mgu 1 hari😘😘#Penantian 9tahun kami