hb low

Hb saya low 9.5.. Doc bg ubt zincofer,tp lps sy makan ubat tu jd pening & mual. Appointment doc bulan dpn,boleh ke saya tukar obimin sementara waktu ni.

25 Balas

Sy selang2kan ubat. Setakat ni ada tiga jenis ubat sy ambil.. zincofer, obimin n iberet. Nurse kk bagi obimin n zincofer. And dia tau sy jenis makan selang2. Zincofer mmg sy pun susa amik, jadi sy amik mlm. Kalau iberet n obimin sy mkn siang tp satu jenis je utk satu hari. So far hb tak pernah trun bwh 11 lg .