Tukar ubt zincofer

Harini start tukar ubt zincofer. Normal ke lps mkn tu rasa loya muntah. Pening kpla . Sbb hb rendh doc tkr ubt zcfer.

2 Balas

Normal sis. Saya pn kena tukar makan zincofer lepas hb drop. Makan je wajib muntah lepas tu. Skarang continue je makan obimin balik mcm sebelum ni. Next appointment baru nk consult doktor kalau boleh tukar iberet ke mcm mana. Tp iberet kena beli sendiri kt farmasi.

2y ago

maltofer pun ok nurse tu ckp . rasa coklat. tp beli luar la.

Nanti tukar waktu mkn ubat ke sblm tidur, minum dgn sunquick kosong. Klu masih loya, mungkin x serasi. Kt farmasi ada jual iberet/obimin/maltofer

2y ago

Ubt drip kena stay dkt klinik, baring nti nurse drip ubat dkt tgn seharian.