hb low

Assalammualaikum semua..i bru 9weeks prgnant..mse check hb,low 9.9 je bcaanye..so doc bgi zincofer..the thing is bila i mkn ubt tu muntah truk?i ade terbaca psal obimin pluz ..boleh ke i tukar mkn obimin atau dptkn nsihat doc dlu..?

1 Balas

fungsi ubat tu sama ja utk naikkn hb...saya pun tukar dr zincofer ke obimin

5y ago

sis tanya doc dlu ke atau trus tukar je?ramai cakap makan obimin tak muntah mcm makan zincofer..sis mcmtu ke?