saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?

hb rendah apa perlu makan...?

saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?
66 Balas

hb sy pun low juga makin turun makin turun tpi start bln lps tu sy mkn cara teratur contoh nya bangun pgi sy telan ubt 3beradik tu sy dah 6x tukar ubt hahaha,sy mkn pukul7 pagi sblm sarapan mksud nya perut o.pukul9 pgi bru lah sy sarapn..sy minum dgn air sunquick je tu..lps sarapan sy mkn Bio C beli kt guardian mlm pula sy telan Ostimetrix sblm tido..supplements ni sis bole tgo info kt Google kbaikan nya ya...Alhamdulillah dr 9.4 tu naik 10.4 n naik n naik...jgn lupa mkn sayur² ijau,buah²n ye sis..ubt sj xm'bantu..smoga hb sis naik cpt..skrg sy da msuk 34week..Alhamdulillah

2y ago

wah... banyaknya awak ambik... 👍