saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?

hb rendah apa perlu makan...?

saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?
66 Balas

sis hb sy tk perna naik 10. 9.9 je paling tinggi. mmg dh give up. tpi this week check up tetiba naik 10.3 selepas hujung bulan dh nk bersalin baru naik hb. - jangan sentuh tea, milo, coffee. sy minum susu nestle everyday je. sarapan dn minum petang or sebelom tidur pn okey. jangan tinggal makan ubat tambah darah doc kasi. sy maka iberet. sy tkde janji la sis. lain badan lain effects nya.

2y ago

baik sis... tq...