saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?

hb rendah apa perlu makan...?

saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?
66 Balas

Saya ada pengalaman hb naik, tak banyak tapi lepas lah pen merah kat buku pink tu hahaha. Saya memang cut terus minuman yang ada kaffein, teh o, coklat, kopi. Lepastu subuh2, dalam bilik mesti ada botol kaca oren sunquick yang ori tu, saya buat satu sudu plastik kecik tu, dengan setengah cawan air. dah gap kan 2 jam before sarapan. Alhamdulillah naik sikit2. Ubat start hb low doc suruh tukar ke iberet. Susu minum malam sebelum tidur.

2y ago

kurma Ajwa ye sis... baik sis tq